Wilt u een gift overmaken?
Dat kan met onderstaande gegevens:

IBAN: NL82INGB0006775158
Oranjestraat 38
2952 AH Alblasserdam

ANBI: 802038803
KVK: 41121289

Periodiek
Of wilt u periodiek geven?
Stuur ons dan even een email:


info@fcmh.nl

Specifiek doel
Wilt u uw gift bestemmen voor een specifiek doel? Dan kunt u dat aangeven in de omschrijving, bijvoorbeeld: weeshuis, pre-school, ambulance, gasthuis, ziekenhuis.


Bedankt!

Donatie

Telefoons en laptops

Heeft u toevallig pas geleden een nieuwe telefoon aangeschaft? Grote kans dat de oude in een la is beland. Zonde, want in Zambia kunnen ze die nog goed gebruiken! Ook laptops zijn gewild en kunnen daar nog goed gebruikt worden of voor een goede prijs worden verkocht. We hebben al twee keer een actie gedaan en die laptops en telefoons waren in een mum van tijd verkocht. Van de opbrengst zijn er muziekinstrumenten voor de kerk aangeschaft. Mooi toch? Heb je nog een mobieltje of laptop over, dan kun je deze doneren.

Inleverpunt: Peter Klijnjan
                       Zwarte Paard 1c in Alblasserdam.
                       Je kunt ons ook mailen op

Heeft u toevallig pas geleden een nieuwe telefoon aangeschaft? Grote kans dat de oude in een la is beland. Zonde, want in Zambia kunnen ze die nog goed gebruiken! Ook laptops zijn gewild en kunnen daar nog goed
gebruikt worden of voor
een goede prijs worden
verkocht. We hebben al
twee keer een actie ge-
daan en die laptops en
telefoons waren in een mum van tijd verkocht. Van de opbrengst zijn er muziekinstrumenten voor de kerk aangeschaft. Mooi toch?
Heb je nog een mobieltje of laptop over, dan kun je deze doneren.

Inleverpunt: Peter Klijnjan
Zwarte Paard 1c in Alblasserdam.
Je kunt ons ook mailen op

info@fcmh.nl

Nalatenschap

Vindt u het belangrijk dat ons werk doorgaat? Ook als u er niet meer bent, kunt u FCMH blijven steunen. Dan kunt u een deel van uw nalatenschap schenken aan FCMH. Dit kan door een legaat of erfstelling (via een notaris). Een heel bijzondere manier, die mogelijk bij uw levensovertuiging en de keuzes die u maakt past, zodat ook de volgende generatie kwetsbare naasten in Zambia kans op een betere toekomst krijgen. Goed om te weten: FCMH heeft een ANBI-status, wat betekent dat er geen belasting betaald hoeft te worden over de nalatenschap.