Verslag reis Zambia 2019
15 en 16 april
’s Morgens nog de laatste dingen afgerond en opgeruimd in huis en ’s middags rond 13 uur vertrokken richting Düsseldorf. Pieter bracht ons weg en was jaloers dat wij naar Zambia gingen. We mochten bij elkaar 92 kg bagage meenemen. We hadden 2 plunjezakken gevuld met babykleertjes die over waren van de kledingbeurs in de kerk en heel veel zakjes groentezaad die Adri had gekregen van een zaadhandel. De eigenaar had in de buurt van de missiepost in Zambia gewoond, wat wel heel bijzonder was. Daarnaast nog onze eigen spullen en wat kadootjes (thee, stroopwafels, boekjes voor de school en wat spulletjes voor de wezen).

<Lees meer>

4 mei

Om 6.50 uur naar de dagopening gegaan. Veel mensen vroegen hoe onze ‘trip’ was geweest. Daarna hebben we de nieuw geplante boompjes bewonderd. Er waren er al ca. 20 geplant! Ook even in de container gekeken. Er was al veel uitgehaald, maar er stond ook nog zat in!

<Lees meer>