Bezoek aan de Missie 2 maart – 18 maart 2019

2 en 3 maart

Zo de reis kan beginnen. De koffers zijn gepakt, deze keer geen overgewicht omdat veel spullen met een container zijn meegegaan. We hebben weer veel familie, vrienden en andere belangstellenden geïnformeerd over onze reis. Daarop mochten we veel reacties ontvangen via WhatsApp en Email, waarvoor dank. Mooi dat er zo wordt meegeleefd. Ook heel wat cadeautjes meegekregen voor medewerkers van de Missie. Het bezoek aan Nederland van Febby en Bbuna vorig jaar hebben nog meer contacten en relaties gebracht met de Missie en de werkers daar. <Lees meer>

Woensdag 6 maart

We lagen nog maar net op bed of het horen meer en meer het geluid en het lichten van onweer in de verte. Langzamerhand komt het dichterbij en dan breekt de bui hier op de Missie los. We krijgen een forse onweersbui over ons heen. Algauw valt de elektriciteit uit en wordt het aardedonker. De buien houden zeker twee uur aan. Weinig nachtrust dus deze nacht. Ik ga ondertussen een paar keer kijken of er geen lekkage is in ons gastenhuisje. Het valt mee, alleen komt er wat water onder buitendeur door naar binnen. Als we echt opstaan dan zien we de ravage buiten.  <Lees meer>

 

Zaterdag 9 maart

We slapen prima hier, want het erg stil in de nacht. Aan het vroeg opstaan moet je wel even wennen. Thuis is het ‘s-avonds al gauw tegen twaalven als we naar bed gaan. Hier gaan we tegen half elf al richting ons bed, want om half zeven gaat de wekker alweer. Tien voor zeven begint de morgenwijding, ook op zaterdag. Vandaag wordt er dus een halve dag gewerkt. In de polikliniek i het ook een stuk rustiger.  <Lees meer>

 

Vrijdag 15 maart

Het verslag van gisteren was nog niet klaar. We wisten ook niet hoe de avond verder zou verlopen. We wachten op de komst van Febby. Ze moet vanavond de Missie bereiken met de nieuwe Landcruiser. Om een uur of acht appt Febby met de vraag hoe het met ons gaat, maar ze vertelt niet waar ze is. We antwoorden dus maar dat het goed met ons gaat en dat we wachten op haar komst. Het wachten duurt wel even. .  <Lees meer>