In april 2019 gaan we Marian en Eline Molle uit Papendrecht 2000 schoenendozen gevuld met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed uitdelen aan kinderen op 5 scholen in de buurt van de missiepost in Zambia.
Marian en Eline zijn al jarenlang trouwe supporters van de FCM in Zambia.Eline is in 2015 mee geweest naar Zambia met een groep uit de Ichthuskerk.
Moeder en dochter – beide uit het onderwijs – hebben het initiatief genomen om de kinderen op de scholen rond de missie een hart onder de riem te steken en hen een wel bekende schoenendoos te geven. Het inzamelen en verzenden van de schoenendozen gaat in nauwe samenwerking met – en gedeeltelijke sponsoring door stichting De Samaritaan. Dit is een stichting die al vele jaren in de vorm van actie for kids mooi werk doet voor kinderen over de hele wereld.
De dozen worden verzameld via scholen en kerken in de omgeving van Papendrecht. In november 2018 worden alle dozen bij het inleverpunt van actie4kids – van in Papendrecht ingeleverd en vervolgens met een container naar Zambia verscheept.
We zoeken nog sponsoren voor een deel van de kosten, Helpt u ons mee om een container aan te schaffen? Uw bijdrage is van harte welkom op onze rekening o.v.v. schoendoosactie.