We zijn als FCMH al lang betrokken bij het werk in Zambia en gaan er ook vaak naartoe om samen op te trekken, projecten te volgen, verbeteringen door te voeren en de voortgang van de ontwikkelingen te bespreken. Nu mogen we bezoek vanuit Zambia in Nederland begroeten. Manager Febby Phiri en Pastor Fiennes Bbuna komen naar NL van 27 april tot 12 mei. De aanleiding was de bruiloft van Wout en Henny en inmiddels is er een mooi programma gemaakt (wat we via de site en Facebook bekend zullen maken) We zien er naar uit! Zij ook want ze gaan veel mensen ontmoeten, waaronder sponsors, betrokkenen en als u wilt kunt u als geïnteresseerde hen ook gedag zeggen. Pastor Bbuna zal preken op 6 mei in de Ichthus Kerk in Alblasserdam en de zondag daarvoor is er na de ochtenddienst ook gelegenheid hen te spreken en te begroeten. Het zal voor hen een belevenis zijn om zo in onze wereld mee te mogen lopen zoals wij al jaren bij hun aansluiten. we hopen op een gezegende tijd.