Dinsdag 7 november

Om 4 uur  ’s-middags trekken Henny en ik de deur achter ons dicht aan de Oost Kinderdijk. De reis naar Zambia gaat beginnen. Spannend, zeker voor Henny, voor het eerst mee naar donker Afrika. Lambert en Bets brengen ons Schiphol en dat bereiken we vlot, zonder groot oponthoud. Inchecken bij Emirates  gaat ook weer snel. We drinken nog een kop koffie samen.

<Lees Meer>

Zaterdag 11 november

“ Vrijdagavond ervaring van Henny”.

Wout schreef in de mail (die toen net was verzonden), dat ik bij een bevalling mocht zijn. We kwamen woensdagavond aan en toen had de betreffende moeder al weeën. Vrijdagavond rond 21.30 uur belde Febby of ik wilde komen om de geboorte bij te wonen. Het was echt heel bijzonder voor mij om dit mee te mogen maken.

<Lees Meer>

Woensdag 15 november

Even nog terug naar gisteren. Febby belt om kwart over zeven, dat de drie zijn aangekomen in Mazabuka. Ze hebben nog niet gegeten en ze vraagt of wij wat voor hen kunnen koken als ze op de Missie zijn aangekomen. Ze overvalt ons daar wel wat mee. Later horen we dat het in Mazabuka hard regent en Spencer in het donker graag snel terug wil naar de Missie. Tegen half tien komen ze daar aan. Intussen koken we een grote pan met macaroni.

<Lees Meer>