Zondag 15-10-17

Op het moment dat deze dag nog niet begonnen was werden we opgehaald van de airport in Lusaka. Christiaan had een vliegtuig eerder dus kwam vanaf zijn hotel met de taxi naar het vliegveld toe. Na een uur met 3 mensen van de missiepost in een pick-up truck te hebben gereden stapten we even uit. In de wijde omgeving was er geen teken van leven te bekennen. De sterrenhemel was helderder dan je ooit in Nederland zou kunnen meemaken. Christiaan wilde het 2de uur graag doorbrengen in de achterbak van de pick-up. Na een lange rit van 3 uur kwamen we aan in de missiepost. De mensen wezen ons de weg naar ons eigen huisje en vertelden dat de dienst om 9 uur begon, maar wij mochten wel om 10 uur komen.

<Lees Meer>

Vervolg verslag

Hierbij een verslag van onze 5 weken in Zambia. We hebben echt erg genoten en zijn heel blij dat we gegaan zijn. We hebben veel gedaan en geleerd en zoals ze het daar zeiden, een nieuwe familie erbij gekregen.
De eerste week hadden we een bericht geplaatst maar helaas werd het internet daarna slecht dus vandaar hier het verdere verslag.

<Lees Meer>