Zambia Dinsdag, na maanden van voorbereiding en toeleven, vertrokken Wout Kleine en ik met het vliegtuig naar Zambia. We vertrokken omstreeks 18.00 naar Schiphol en arriveerden de volgende dag om 21.00 uur op de Missiepost. We zijn snel gaan slapen, wat nodig was na alle korte hazenslaapjes in het vliegtuig. Vooral het laatste stuk van de reis van drie uur met de auto over de soms slechte wegen was pittig. Gelukkig hadden we een goede chauffeur van de missiepost.  Ondertussen hebben we wat wandelingen achter de rug, hebben we vele handen geschud en gezichten gezien. We worden heel hartelijk welkom geheten en we zien uit naar wat er verder komen gaat. We hebben nu een zondag voor de boeg waarbij een naastgelegen kerk met een koor op bezoek komt. Heerlijk! Als je hier bent merk je dat door het gezamenlijke geloof in Jezus Christus muren van culturen niet tellen. We kennen dezelfde God! Vanuit Zambia wensen we u een gezegende zondag toe.

 

Mede namens Wout Kleine, Ds. Jan Reijm