Dinsdag  12 januari.

Nog een hele dag om in te pakken, want vanavond vlieg ik pas. Ook nog wat boodschapjes en afscheid van de buren. Niels zorgt voor de kippen.

Lambert en Bets zullen me naar Schiphol brengen. We hebben afgesproken dat ik bij eerst nog ga eten. Om kwart over zes zijn we klaar om te vertrekken. Wat een verademing dat de nieuwe A4 klaar is. Geen files meer op de A13 en vlot bereiken we Schiphol.

 

Lees Meer


Maandag 18 januari.
Ik was twee dagen achter met het verslag, dus vanmorgen eerst de zaak maar eens bijgewerkt en er een paar foto’s bijgezocht en verzonden. Ik schreef al dat de waterpomp kapot is en vandaag zijn de mannen van de werkplaats in Kangila gekomen om er aan te werken.

Lees Meer


Zaterdag 23 januari
Een redelijk rustige dag. Ik kom weer eens aan een boek lezen toe en dat heb ik lang niet gedaan. Vanmorgen kwam bij de ochtendwijding de voorganger niet opdagen. Bbuna was al vroeg naar Mazabuka vertrokken en we waren met een klein groepje.

Lees Meer